VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD
Verzending, verpakking en verwerking binnen Nederland is altijd vanaf €4,10.
Je bestelling wordt altijd met track & trace code verzonden.

Betalen kan via Ideal of bankoverschrijving.
Verzenden geschiedt binnen uiterlijk 7 werkdagen na ontvangen betaling, tenzij anders aangegeven bij product of op site.

AFHALEN
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in Sint-Oedenrode.  
Je krijgt van mij bericht als jouw bestelling klaar ligt.
Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten. Geef dit dan ook aan tijdens de bestelling.
Afhalen is alleen op afspraak. 

RETOURNEREN
Had je andere verwachtingen van een product? Het is misschien goed te weten dat je altijd een uitgebreide beschrijving, alle specificaties en de complete binnenkant van ieder invulboek in de shop kunt bekijken, vóórdat je bestelt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! Na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel) van je bestelling wilt retourneren (zijn deze 14 dagen voorbij dan vervalt het herroepingsrecht, is de koop een feit en is retourneren dus niet meer mogelijk). Dit doe je door mij een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is retour@madebyleona.nl.
De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd. Heb je dit al gedaan? Dan vind je hieronder de instructies voor het retour zenden.

Gebruik het doosje waar de bestelling in bezorgd is of een vergelijkbaar doosje. Retourneer je meerdere boeken? Pak de boeken dan zo in, dat ze niet over elkaar heen kunnen schuiven. Zo zijn ze ook naar je verzonden. Dit verkleint de kans op beschadiging tijdens het verzendproces. Gebruik géén enveloppe, tenzij jouw bestelling in een enveloppe is verzonden. Eventuele gratis goodies of gratis producten die besteld zijn, dienen ook geretourneerd te worden. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling naar mij terug te sturen. Voeg een klein briefje toe, waarop je je naam of bestelnummer zet.

De kosten voor terugzending zijn voor jezelf (algemene voorwaarden art. 6). Verstuur je retourzending als brievenbuspakje en bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending. Het is niet mogelijk een product te ruilen. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je uiterlijk binnen 14 dagen na het terug, mits de retourzending is ontvangen. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen gestorneerd, wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt (algemene voorwaarden art. 6). Het retouradres is:
Boekjes &nzo
Merodestraat 23
5491 BL Sint-Oedenrode

Menu